News


Gran temporada de novetats… i seguim!

Acaba l'estiu, la nostra temporada alta, però Pp’s Park no tanca encara les seves portes. Una temporada carregada de novetats que no ha defraudat a ningú, començant per nosaltres mateixos. Molt agraïts amb la resposta obtinguda al llarg d'aquests mesos, els comentaris i valoracions rebudes… Mil gràcies als qui heu passat alguna tarda amb nosaltres. Vosaltres feu el nostre parc gran!


Pp’s Park convida els alumnes de l’escola Fanals d’Aro

Pp’s Park va convidar el passat dimecres 21 de Juny prop de 180 alumnes del col·legi Fanals d’Aro de Platja d’Aro a celebrar la seva fi de curs més especial. Gairebé dues hores de diversió en les quals van poder pujar a totes les nostres atraccions amb els seus companys […]Gran inici de temporada a Pp’s Park!

Acabat d’obrir el parc, podem afirmar que aquesta serà la temporada de les novetats. Encara no les coneixes? Et presentem en primícia el nou cinema 8D: exclusiu a la zona. Un espai on podràs gaudir amb tota la família d’experiències úniques: breus pel·lícules d’uns 3 minuts de durada que et […]


Balanç 2016

Pp’s Park tanca les seves portes aquesta temporada. El nostre parc descansa uns dies i en breu es posa en marxa per preparar, amb moltes ganes, la nova temporada. Més novetats, sorpreses i, com sempre, tones de diversió!Pp’s Park treballa per i pels més petits

Hem comptat amb un convidat de luxe! Sa majestat el rei Baltasar i el seu fidel patge ens han visitat cada tarda. Baltasar donava la benvinguda al parc als més petits amb un regal molt especial: una recàrrega de targeta de 3€… podien pujar a la seva atracció preferida!


Aquest Nadal vine a Pp’s Park!

El nostre parc obre les portes a un món de diversió sota llums de colors, música nadalenca i més d'una sorpresa! Vine a buscar la teva carta de reis personalitzada Pp’s Park, recull-la a les taquilles del parc o descarrega-la de la nostra web.