Qui som


Ens complau presentar la nostra empresa Pp’s Park com una de les empreses capdavanteres a nivell nacional en el sector de Lloguer d’Atraccions Infantils i Màquines de Diversió. El nostre principal objectiu és compartir amb els nostres clients la il·lusió de fer de la diversió i de l’oci infantil un fi comú.

Des de 1940 hem desenvolupat un ampli bagatge de coneixements que es reflecteix en la nostra voluntat de convertir les seves idees en diversió. Estem preparats per desenvolupar els seus projectes en un temps rècord. Contacti i farem una proposta i un pressupost d’acord a les seves necessitats.

Les nostres Atraccions estan legalment assegurades i revisades per un gabinet d’enginyers tècnics especialitzats en aquest camp, per la qual cosa podem certificar que es revisen a fons de manera periòdica i sota un estricte control per oferir la millor garantia de bon funcionament i seguretat

D’altra banda, cuidem de manera acurada l’aspecte exterior dels nostres productes per oferir una estètica atractiva als ulls dels nens (els nostres exigents clients), renovant contínuament els nostres materials tant en l’aspecte tècnic com estètic. Els nostres jocs són de qualitat, ideals per gaudir-los en família, amb amics, per a festes, col·legis i tota classe de celebracions i esdeveniments.

El nostre SAT (servei tècnic) treballa de forma ininterrompuda, per la qual cosa, sense cost addicional, si hi ha algun tipus d’avaria o imprevist fortuït podrem acudir de manera immediata a reparar o solucionar el problema en qüestió.

Estem segurs que molt aviat desitjaran comprovar la qualitat dels nostres productes. Els esperem perquè puguin conèixer-nos personalment i així presentar-los els nostres serveis.

Recorda… davant qualsevol dubte, contacta amb nosaltres. T’atendrem encantats:
info@ppspark.com