Balanç 2017

Fi de temporada Pp’s Park i no podríem estar més contents!

Us la presentàvem ja abans d’estiu com la temporada de les novetats: amb la incorporació de la nostra atracció estrella, el cinema 8D, únic a la zona. Però també amb més serveis, com l’estand de iogurts gelats i gelats artesans, dolç èxit aquest estiu! Sense oblidar nostra Game Zone i la novetat dels jocs de realitat virtual.

Tot això amb la renovació de gran part de les nostres atraccions i instal·lacions. Amb una nova zona interior condicionada per a festes d’aniversari.

Festes d’aniversari! Un gran punt diferencial del nostre parc, que s’ha convertit en tot un referent per a celebracions de nens i nenes entre 3 i 12 anys. Amb o sense berenar, molts heu gaudit del vostre dia especial aquí i per això us donem les gràcies!

Sense oblidar tots els comentaris que hem anat rebent, a través de la nostra web, xarxes socials, Google o Tripadvisor. Tots i cadascun dels vostres missatges han estat contestats. Us agraïm que ens ajudeu a créixer amb les vostres valoracions, només així podem saber en què millorar i què és el que més us agrada.

Després de fer balanç del que ha donat de si aquesta última temporada, toca tancar portes. A partir d’ara, és el torn del nostre personal de manteniment. Ja sabeu, a Pp’s Park no deixem mai de treballar.

Tanquem aquest mes de Desembre pensant en tot amb el que us volem sorprendre el proper any.

Amb molta il·lusió i moltes ganes perquè la vostra fidelitat ho mereix.

Any rere any se sumen els visitants que confien en Pp’s Park per passar una tarda en família i estarem una temporada més a l’alçada de les vostres expectatives. Perquè ens agrada el que fem, perquè als nostres clients ens devem.

Us desitgem un molt feliç i calentó hivern… fins a l’any que ve!