Gran inici de temporada!

Un any més, Pp’s Park dóna la benvinguda a la Setmana Santa obrint portes i rebent milers de visitants diàriament… molt, molt contents!

La veritat és que el temps aquesta vegada sí ens ha acompanyat: sol, platja, shopping, esport, oci, diversió… la nostra zona ho té tot i Pp’s Park entra en joc un any més divertint als més petits!

Hem obert amb gairebé el 100% del parc en funcionament (a excepció de les dues atraccions aquàtiques), la nostra Game Zone plena de suculents premis i un renovat stand amb, atenció, novetats: pomes de caramel, normals, o de xocolata… les grans triomfadores de les tardes de Setmana Santa!

A més… estem d’estrena! Nova web informativa: més visual, més completa… tota la informació que necessites a un sol clic!

Et recordem els essencials de Pp’s Park:

  • Si encara no ets soci, registra la teva targeta a la nostra web i aconsegueix 5€ de regal de benvinguda! A més, t’informarem de totes nostres promos i novetats.
  • Pots carregar la teva targeta amb qualsevol import, però atent als nostres bonus regal! Val la pena aprofitar-los. Els trobaràs a la nostra web: www.ppspark.com/bonus/
  • Recorda que pots recarregar la teva targeta sense esperes còmodament des de casa a través de la nostra web: http://club.ppspark.com/app/login.
  • I si tens un cumple a la vista… celebra’l amb nosaltres! Tota la info a la nostra web: www.ppspark.com/celebracions/

Moltes gràcies per estar aquí un any més. Gran equip el de Pp’s Park perquè grans són els nostres visitants.