Inauguració Pp’s Park on ice

Èxit aclaparador de la inauguració de la pista de gel de Platja d’Aro.

Divendres 30 de Novembre més d’un miler de persones van assistir a la gran festa que Pp’s Park va preparar per celebrar l’apertura de la nova pista de gel Pp’s Park On Ice.

Des de les 17h i fins passades les 21.30h tothom va poder gaudir d’atraccions gratuïtes.

A les 18h va obrir la gran festa el Club Twirling Platja d’Aro, amb tres coreografies de les seves atletes i molta simpatia.

A les 18,30h tots davant la pista! Per inaugurar, junt amb les autoritats, la pista de gel. Vam comptar amb la presència de regidors del consistori i, com no, de l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Sr. Joan Giraut.

Aquest Nadal, vine a somiar amb nosaltres! Vine a Pp’s Park On Ice!

Una pista que va obrir amb l’actuació de Sandrine Rendu, ex-monitora de patinatge sobre gel a Paris i ex-patinadora professional a nivell europeu. Una actuació totalment improvisada que va tenir l’amabilitat de regalar a tots els assistents i en la que va fer participar el seu fill.

Ara sí.. tots a pista! Marshall donava la benvinguda a grans i petits, que no volien perdre l’oportunitat de tastar la pista totalment de franc.

I per combatre el fred… què millor que una xocolata amb xurros de Xurreria Jofre? A la nostra cafeteria, l’equip d’en Jofre servint-ne de manera totalment gratuïta per tots els assistents.

Una tarda plena d’emocions, sorpreses i molta, molta assistència de públic.

Des de Pp’s Park volem agrair a tothom: famílies, autoritats, patrocinadors, treballadors, tècnics i familiars, el vostre suport. Pp’s Park On Ice és ja una realitat.

Vine a somiar amb nosaltres!