Pp’s Park tanca portes a la seva temporada més especial

Una temporada especial per molts motius:

  • Tot un repte: posada a punt de les instal·lacions i mesures de seguretat Covid en plena pandèmia.
  • Enmig d’incertesa : sense saber del cert quan i com podríem obrir el parc, ni tan sols fins quan i en quines condicions.
  • Amb molta expectació: rebent a diari desenes de consultes dels nostres visitants i també atenent a mitjans de comunicació interessats per la operativa del parc.
  • Amb més personal que mai! Incrementant el número de controladors per atraccions i també el personal de neteja.

Pp’s Park ha apostat per fer una forta inversió en mesures preventives: càmeres als accessos al parc per controlar aforament, dispensadors de gel hidroalcohòlic, tests PCR al nostre personal, senyalitzacions informatives sobre ús obligatori de mascareta i també per garantir distanciament a les cues…

Pp's Park | Fi temporada 2020

Tot i això, les mesures restrictives i la falta de turisme estranger ha fet que el número de visitants hagi disminuït considerablement, tancant amb una facturació global del 42% respecte la temporada anterior.

Un any que ens deixa sense pista de gel, amb parc tancat el mes d’Octubre fins a propera temporada, amb xifres més que dolentes i un augment de les despeses.

Pp's Park | Fi temporada 2020

Tot i així, estem contents. I satisfets. El nostre parc no ha estat focus de cap contagi, les resenyes i comentaris dels nostres visitants han estat molt positives i el nostre personal també ha estat bé de salut fins al final.

I ens quedem amb això.

Així que… GRÀCIES! Mil gràcies!

Per la vostra paciència i fidelitat, per seguir confiant en el nostre parc un any més, per haver respectat les normatives en tot moment dins del parc… gràcies per ser-hi.

Comencem a preparar nova temporada, esperant que sigui millor que aquesta i, sobretot, que no ens falti salut per poder-la gaudir amb tots vosaltres.

Fins ben aviat!

Pp's Park | Fi temporada 2020