Qui som

Pp's Park | Platja d'Aro

Diversió de generació en generació

L’entreteniment dels més petits forma part de la nostra vida. Tres generacions dedicades a l’oci familiar, més de 80 anys compatint estones divertides amb famílies senceres… tota una vida dibuixant somriures. Som la familia Notario i us donem la benvinguda al nostre gran projecte: Pp’s Park.

Una petita-gran família

La família Pp’s Park és una gran família: la formen l’equip directiu, sí, però també tots i cadascun dels membres del nostre gran equip: personal de taquilla, supervisors d’atraccions, manteniment, equip de restauració…
Aquí t’esperem, aquí t’atendrem, pel què necessitis… una temporada més!

Treballem per tu

Cuidem de manera acurada l’aspecte del nostre parc, renovant contínuament els nostres materials a nivell tècnic i estètic. Els nostres jocs són de qualitat, ideals per gaudir-los en família, amb amics, per a festes, col·legis i tot tipus de celebracions i esdeveniments. La neteja i el manteniment són els punts clau per poder assegurar que al nostre parc et sentiràs bé, molt bé.

Amb total seguretat

Les nostres atraccions estan legalment assegurades i revisades per un gabinet d’enginyers tècnics especialitzats en aquest camp, per la qual cosa podem certificar que es revisen a fons de manera periòdica i sota un estricte control per oferir la millor garantia de bon funcionament i seguretat.

I si encara vols saber més sobre nosaltres… no dubtis en contactar!
info@ppspark.com

2020
2018
2017
2016
2015