Suggerències

PP's Park | Platja d'Aro

Pp’s Park és un concepte de parc creat perquè petits i grans es sentin a gust en ell, gaudiexin en famólia i passin un dia agradable.

És per això que per nosaltres és de vital importància conéixer qualsevol anomaloa en el funcionamient de les instal·lacions, qualsevol aspecte que creguis que s’hauria de millorar, ser criticat i millorat. Perquè creiem que hem d’estar a l’altura de les expectatives de tota família, perquè volem que ens segueixis confiant la diversió dels teus petits…

T’agraïm sincerament que contactis amb nosaltres en cas de tenir alguna suggerència o reclamació després de la teva visita al nostre parc.

Per descomptat, amb el compromís d’atendre personalment la teva petició o queixa i informar-te degudament de les mesures adoptades posteriorment sobre aquest tema.

    Informació bàsica sobre el tractament de dades - Reglament (UE) 2016/679

    Pp’s Park informa que les dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per nosaltres com a responsable última d’aquesta web | La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és enviar-te les nostres publicacions, promocions de productes i/o serveis i recursos exclusius | En marcar la casella d’acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d’aquest formulari descrites en la política de privacitat | Com a usuari i interessat t’informem que les dades que ens facilites seran guardades als servidors d’Estudi 33 (proveïdor d’email màrqueting), garantint l’empresa uns nivells de seguretat adequats (veure política de privacitat d’Estudi 33) | Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades a info@ppspark.com. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat.