Targetes recàrrega

Targetes recàrrega | Pp's Park

Pp’s Park funciona amb un sistema de targetes recarregable. Un sistema més còmode per als nostres visitants, àgil i amb total garantia.

Com funciona?

Per gaudir de cada atracció, simplement es passa la targeta per un lector que va descomptant els diners que costa el joc. El preu de cada joc està configurat prèviament d’acord al seu valor d’entreteniment.
El saldo de la targeta no caduca i la mateixa targeta pot ser utilitzada per diversos nens, sense distinció.

Com aconseguir la teva targeta?

  1. Apropa’t a les taquilles de l’entrada del parc.
  2. Tria l’import que vols abonar, sense límits mínims ni màxims.
  3. Efectua el pagament, en efectiu o amb targeta de crèdit. La targeta té un cost de 1€ a mode de fiança, que seran abonats al client en el moment en què retorni la targeta a les taquilles.
    4. A gaudir! A cada atracció el lector d’entrada descomptarà de la targeta l’import corresponent a la mateixa.

Hi ha dos opcions disponibles… tria la teva!

  • Opció 1: Targeta anònima, sense nom associat. Pot ser utilitzada per qualsevol… fins i tot en cas de pèrdua.
  • Opció 2: Targeta registrada. Si ets soci del Club Pp’s Park, accedeix a la teva àrea de client i aquí podràs associar al teu compte la teva targeta, anotant el nombre de la mateixa. D’aquesta manera tindràs total control sobre els seus moviments: recàrregues, bons, saldo… A més, en cas de pèrdua o furt, comunica’ns-ho immediatament i la teva targeta serà anul·lada. Emetrem un duplicat amb el saldo exacte que es disposava dins la targeta original. D’aquesta manera, tu i només tu aprofitaràs els teus moments de diversió! No ets soci encara? Fes-te soci, és gratis i molt senzill

Com puc recarregar la meva targeta?

  • Al mateix parc: a les taquilles d’entrada Pp’s Park Platja d’Aro o qualsevol dels caixers distribuïts pel parc.
  • Còmodament des de casa, a través de la plataforma PayPal. Amb total garantia de transacció segura, tria l’import amb un sol clic.